Example pic

Bestellen van Foto's


Met ingang van 01 Augustus 2010 worden de foto's geupload naar OYPO en gaat het bestellen van foto's ook via OYPO.

Foto's zijn te bestellen in verschillende formaat. De beschikbare formaten staan in het dropdown menu bij de foto. Bij deze formaten staan ook de prijzen vermeld.
Let op : de beschikbaarheid van de fotoformaten en de prijs van de foto kan per map verschillen.

Foto's kunnen ook in zwart/wit en sepia besteld worden.

De verzendkosten zijn 2,50 euro per bestelling.
Tip: U kan via Oypo ook foto's in één keer bestellen van verschillende fotografen. Dit heeft als voordeel dat je maar één keer verzendkosten betaald. Zolang u binnen Oypo blijft is het heel gemakkelijk om bestellingen van verschillende fotografen te combineren.
Foto's en fotobestanden worden uiteraard geleverd zonder watermerk.

Foto's zijn tot 1 jaar na de wedstrijden te bestellen op Oypo.

OYPO zorgt ervoor dat de foto's door het fotovaklab Profotonet worden afgedrukt op Fuji Digital Professional DPII-papier. Dit zeer hoogwaardige fotopapier onderscheidt zich op diverse punten van het 'standaard' papier dat u gewend bent. Het robuuste papier is geoptimaliseerd voor de weergave van huidtinten en behoudt de kleurkwalititeit ook na vele jaren!
Foto's worden nauwkeurig uitgezocht en geselecteerd. Daarna worden ze indien nodig handmatig gecorrigeerd op helderheid, contrast en kleur.

Via Oypo bieden wij u ook de mogelijkheid het originele fotobestand te kopen. Als u dan betaald via IDEAL worden de bestanden vrijwel direct aangeboden via een download link.

De orderkosten voor het downloaden van fotobestanden is dat 0,75 euro.