Example pic

Produkten


Andere fotoproducten die door OYPO geleverd worden :
Let op : de beschikbaarheid en de prijs van de fotoproducten kan per map verschillen.

Combivellen
Een combivel is een afdruk met daarop de foto gecombineerd in verschillende formaten. De vellen zijn met name geschikt voor portretten. Een combivel is extra voordelig. De afnemer ontvangt namelijk meerdere afdrukken van de bestelde foto.

Ingelijste foto als cadeau
Een foto met formaat 13x18 cm, zorgvuldig ingelijst in een frisse lijst. De lijst wordt vervolgens als een cadeau met zilverkleurige strik ingepakt en voorzien van een beschermverpakking voor transport. De fotolijsten zijn geschikt om neer te zetten of op te hangen. Door de feestelijke verpakking kan uw klant het ontvangen pakketje direct als cadeau gebruiken.

Canvasdoeken Canvasprints zijn erg populair. Onze canvasdoeken zijn van hoge kwaliteit, opgespannen op een frame met een dikte van 2 centimeter. Door de speciale inkt is het doek watervast. U hoeft niet bang te zijn dat er een gedeelte van het beeld op de rand valt: in de winkelwagen wordt automatisch het juiste formaat berekend dat bij uw bestand past (fouten omdat de klant een verkeerd formaat kiest zijn dus uitgesloten), en door onze speciale bewerking valt er maar een minimaal gedeelte van de rand weg.

Tweekleurenmokken

Keukenschort

T-Shirts
T-shirt heren: S - M - XL - XXL

Hardboard Puzzle, 60 of 96 stukjes.
Afmetingen:
96 stukjes: 25 x 36 cm
60 stukjes: 17,5 x 25 cm

Teddybeer
Super zacht

Tuinposters
De bestelde foto wordt afgedrukt op hoogwaardig vinyl. De tuinposter is UV- en waterbestendig en staat garant voor een optimale kleurechtheid en een lange levensduur. Het doek is voorzien van vier roestvrijstalen ophangogen. Met een tuinposter fleurt uw tuin, balkon of dakterras helemaal op. Ook kijkt u weer met plezier naar die saaie schutting. De poster geeft extra kleur aan uw tuin, ook in de winter. De poster hangt ook mooi in huis. Het kan bijvoorbeeld een stoere blikvanger in de slaapkamer zijn.

Foto op aluminium
Uw foto wordt rechtstreeks op een fraaie aluminium plaat afgedrukt (dibound, 3 mm dik). De geborstelde RVS-structuur zorgt voor een unieke uitstraling. Het geeft uw mooiste foto's juist dat beetje extra. De aluminium print wordt geleverd met een handig ophangsysteem

Fotomokken
Koffie en thee smaken natuurlijk het lekkerst in uw persoonlijke fotomok. Laat uw favoriete foto daarom afdrukken op een porseleinen mok. Door de hoogwaardige sublimatietechniek is de fotomok vaatwasserbestendig. De afbeelding zit niet op de mok, maar wordt in het materiaal gebakken! Een persoonlijke fotomok is altijd een leuk cadeau.

Kussensloop, 40x40 cm
Dit polyester kussen bedrukken we graag met uw leukste foto. Het kussen heeft het formaat van 40x40 cm, en wordt geleverd zonder vulling.

Sportzak
Praktische sport- of zwemzak, gemakkelijk te herkennen met uw favoriete foto, voorzien van eenvoudig afsluitsysteem.

Klokje
Het is nooit te te laat om een blik op deze klok te werpen. Even terug in de tijd met deze blijvende herinnering aan een leuke gebeurtenis.
Formaat: 20 x 14 cm , Exclusief batterij